Παραπολιτικά

Ο υποψήφιος δήμαρχος στο Χαϊδάρι…πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει!

maraveliasΟ υποψήφιος δήμαρχος στο Χαϊδάρι που προσδοκά να έχει την τυχών στήριξη από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, θα πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει τους δημότες. Αυτά και άλλα πολλά ειπώθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης σε γνωστό καφέ που είχαν στο Χαϊδάρι, επιφανή στελέχη της πολιτικής από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας όπως είναι οι οι βουλευτές Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Άννα Καραμανλή, αλλά και άτομα που ασχολούνται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως ο Δημήτρης Μαραβέλιας, η Άννα Βασιλοπούλου και ο Δημήτρης Κλεισιάρης. Βέβαια η είδηση που βγήκε από αυτή την συνάντηση, είναι ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και πως θα υπάρξουν εκπλήξεις σε σχέση πάντα, με την υποψηφιότητα του δημάρχου για τις εκλογές του 2019.

 

Κερδισμένος ο Ηρακλής Δρούλιας…

drouliasΣαφώς και βγήκε κερδισμένος ο επικεφαλής του «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Ηρακλής Δρούλιας, από τις αναίτιες και ανούσιες «επιθέσεις» που δέχθηκε διαδικτυακά το τελευταίο διάστημα. Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει το όνομά του στην επιφάνεια και εκεί που τον είχαν σχεδόν ξεχάσει, άρχισε πάλι στο Χαϊδάρι να συζητείται έντονα το όνομά του. Ερωτηθείς ο κ. Δρούλιας αν είναι χολωμένος και αν έχει προβληματιστεί με τις «επιθέσεις» που δέχτηκε αυτός και η παράταξή του, δήλωσε: Δεν έχω προβληματιστεί καθόλου, ενώ απεναντίας είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη και ευχαριστώ από καρδιάς τους ανώνυμους blogers για την προσπάθεια που κάνουν. Επίσης θα ήθελα να τους παρακαλέσω αν είναι δυνατόν, στα επόμενα δημοσιεύματα να βάλουν άλλη φωτογραφία, όχι συνέχεια την ίδια και την ίδια, είναι κουραστικό για τον κόσμο, εάν δεν έχουν να τους στείλω εγώ…μια πρόσφατη. Και πάλι τους ευχαριστώ που ασχολούνται με εμένα και την παράταξή μου…

 

Τι συμβαίνει με την Δήμητρα Χαντζή;

received_10210548234801848Τελείωσαν οι διακοπές και γύρισαν όλοι στις βάσεις τους και το Χαϊδάρι θυμίζει μια τεράστια κουζίνα, που έχει επάνω της λογιών – λογιών «κατσαρόλες» με την κάθε μια να έχει και ξεχωριστή συνταγή. Μια από αυτές τις «κατσαρόλες» όπως έχουμε πληροφορηθεί, ανήκει και στην γνωστή Χαϊδαριώτησα Δήμητρα Χαντζή, της οποίας είναι ερμητικά κλειστή και δεν γνωρίζει κανείς τι «μαγειρεύει» μέσα σ΄ αυτήν. Γεγονός είναι ότι η κ. Χαντζή τον τελευταίο καιρό, κάνει κινήσεις που δεν μας είχε συνηθίσει. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι όπως έχουμε πληροφορηθεί, πραγματοποίησε πολλά ραντεβού με υψηλά πολιτικά πρόσωπα σε παραλιακό θέρετρο της Μεσσηνίας, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε το αντικείμενο των συναντήσεων. Εμείς όμως υποψιαζόμαστε, ότι έχει να κάνει με τα δημοτικά δρώμενα του δήμου Χαϊδαρίου. Ερωτηθείς η ίδια τι ετοιμάζει, απάντησε: Κάντε λίγο υπομονή και θα το μάθετε, για την ώρα δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο σύζυγός της ο γνωστός επιχειρηματίας Τάσος Χαντζής, ο οποίος όταν ρωτήθηκε, μας παρέπεμψε στην απάντηση της κ. Χαντζή. Το σίγουρο είναι ότι αυτοδιοικητικά στο Χαϊδάρι με τα όσα συμβαίνουν και με τα διάφορα «μαγειρέματα» που γίνονται, δεν θα μας αφήσουν να πλήξουμε καθόλου.

Comments

comments

Click to comment