Στο πλευρό του Ν.Ανδρουλάκη ο Ηρακλής Δρούλιας

Νίκος Ανδρουλάκης: Ελπίδα για το μέλλον της  «Δημοκρατικής Συμπαράταξης»

Στο πλευρό του ο Ηρακλής Δρούλιας

Παρότι η Φώφη Γεννηματά επικράτησε στην ψηφοφορία για την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  και στην πόλη μας, ο ανθυποψήφιος της, Νίκος Ανδρουλάκης, είχε μια πολλή καλή προεκλογική και εκλογική εμφάνιση.

androulakis

Για την δυναμική του παρουσία  φάνηκε πως φρόντισε ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» Ηρακλής Δρούλιας, ο οποίος έδειξε την υποστήριξη του οργανώνοντας μάλιστα ενεργά και την εκδήλωσή του στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου (11 Οκτωβρίου), καλώντας τα περισσότερα μέλη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να πάρουν  μέρος σε αυτή αλλά και στην ψήφισηdrouliassmall του.

Αξιοσημείωτες παρουσίες αυτές του Πέτρου Ζεβόλη και του γιού του στην εκδήλωση, αλλά και στην στήριξη  του υποψηφίου, ενώ αξιοσημείωτες απουσίες αυτές του  Κ. Φουρλή αλλά και του Α. Μποζίκα από όλη την εκλογική διαδικασία…

Για τον πρώτο υπάρχουν ακόμη αμφιβολίες για το αν ψήφισε στο Χαϊδάρι και την δεύτερη Κυριακή, αφού  όπως σημείωσε σε σχόλιο του πήγε στην κάλπη αλλά στον τόπο καταγωγής του, στην Καρδίτσα. Άφαντος από την  εκλογική διαδικασία ήταν και ο Δ.Τσατσαμπάς που φάνηκε ότι στήριξε ενεργά τον κ. Καμίνη,  αλλά όχι στον δήμο μας… Ο ίδιος προτίμησε να δραστηριοποιηθεί για τον υποψήφιο στο δήμο της Αγίας Βαρβάρας, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως διευθυντικό στέλεχος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης  απέσπασε από την «τοπική» κάλπη ποσοστό 46%, έναντι του 54% που έλαβε η Φώφη Γεννηματά κερδίζοντας τις εντυπώσεις από όλους τους δήμους της Δυτικής Αθήνας. Στην ομιλία –εκδήλωση του στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου παρεβρέθηκαν περισσότερα από 200 άτομα, αριθμός αξιοσημείωτος σε σχέση με τις περισσότερες εκδηλώσεις του στις γύρω περιοχές.

 

Αποτελέσματα  Α΄ γύρου: 

Ψήφισαν  897

Άκυρα 4

Λευκά 5

 

Έλαβαν:

 

Φώφη Γεννηματά 368

Νίκος Ανδρουλάκης 244

Γιώργος Καμίνης 76

Σταύρος Θεοδωράκης 116

Γιάννης Μανιάτης 37

Γιάννης Ραγκούσης 26

Κωνσταντίνος Γάτσιος 20

Απόστολος Πόντας μηδέν

Δημήτρης Τζιώτης 1

 

Αποτελέσματα Β΄ γύρου

 

Ψήφισαν                662

 

Έλαβαν

 

Γεννηματά             355

Ανδρουλάκης        300

Άκυρα                       2

Λευκά                        5

Comments

comments

Click to comment