Γιατί η φύση απεχθάνεται το κενό… όχι όμως και η Νέα Δημοκρατία

Αέρας στον αέρα… μέχρι την άπνοια!

 

Ο ίδιος θεώρησε ότι πολεμήθηκε όσο κανένας άλλος και ότι πλέον πάτησε για τα καλά στα πόδια του.  Στάθηκε στο ύψος του (ξεπερνά τα 2 μέτρα)  και τώρα νιώθει ότι καλύπτει το κενό που άφησε το κόμμα του στον δήμο Χαϊδαρίου.

synergasia-politvn

Παραμένει Νεοδημοκράτης μέχρι κόκκαλο -στην εξωστρέφεια του- παρότι στις προηγούμενες εκλογές επιχείρησε να συνεργαστεί με υποψήφιους που στηρίζουν μέχρι σήμερα το ΠΑΣΟΚ αν και από τότε  η συνεργασία Βενιζέλου και Σαμαρά είχε αρχίσει να εξασθενεί.

 

Μην έχοντας να παρουσιάσει έργο παρά μόνο προσχωρήσεις, που ούτε ο ίδιος μπορεί να γνωρίζει αν παραμείνουν στον Κίνημα του μέχρι η Νέα Δημοκρατία να δώσει το χρίσμα της, ο Απόστολος Θεοφίλης επιλέγει να φέρνει την ρήξη όχι μόνο ανάμεσα σε αυτούς που γνωρίζουν καλύτερα από αυτόν τα πολιτικά και κομματικά πράγματα, αλλά ακόμα και στον Τύπο. Πρόσφατα επέλεξε τον επιθετικό τόνο απέναντι στην γνωστή τοπική  ιστοσελίδα «Χαϊδάρι Σήμερα», επειδή έγραψε πώς ο πρώην γαλάζιος Δήμαρχος και μέχρι πρότινος υπεύθυνος της οργάνωσης της αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαραβέλιας θα είναι αυτός που θα πει και την τελευταία κουβέντα για το ποιος θα είναι υποψήφιος με το κόμμα της Πειραιώς στις επόμενες τοπικές εκλογές στον Δήμο μας. Με γραφίδα που θυμίζει αριστερή προπαγάνδα σε ένα κείμενο που ξεπερνά τις 1000 λέξεις, ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει από τους δημοσιογράφους να αποκαλύψουν την πηγή των γραφόμενων τους, κατηγορώντας ανοικτά διαπλεκόμενα συμφέροντα που ανοίγονται στον ΣΥΡΙΖΑ και φτάνουν μέχρι τον υποψήφιο που θα ήθελε να έχει ως μοναδικό του αντίπαλο που δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Ντηνιακό. Ούτε η ιστοσελίδα, ούτε ο επικεφαλής της παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά» όμως έδειξαν να δίνουν σημασία στα γραφόμενα του.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά πώς την επιστολή που έστειλε στο «Χαϊδάρι Σήμερα» θα την δημοσιεύσει και στην ιστοσελίδα του Μάκη Μοσχοβούδη θέλοντας να επικυρώσει την συνεργασία του με τον γνωστό δημοσιογράφο, αλλά και το «μέσο» που πιστεύει ότι θα τον ακολουθεί μέχρι τέλους παρότι  η συγκεκριμένη τακτική επίθεσης στον τοπικό τύπο μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι στο τέλος της διαδρομής τον αφήνει ξεκρέμαστο ακόμα και από τα μέσα που μέχρι στιγμής τον ακολουθούν…

Συνέχεια του άρθρου στο τεύχος Νοεμβρίου.

Comments

comments

Click to comment