Σεμινάριο για τους Γονείς και τους Αθλητές της Ακαδημίας του Α.Ο. Χαϊδαρίου

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο Σεμινάριο την Τετάρτη 17.5.2017 στα νέα γραφεία του Συλλόγου, για τους Γονείς και τους Αθλητές της Ακαδημίας του Α.Ο. Χαϊδαρίου, με περιεχόμενο δύο πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες και βασικό εισηγητή των καταξιωμένο Αθλητίατρο – Ορθοπεδικό Χειρουργό και πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Αθηνών κ. Ξενοφών Ρούσση. 

Αναλυτικά:

1. Οι Συνήθεις Τραυματισμοί στην παιδική και εφηβική ηλικία και οι τρόποι οι αντιμετώπισης τους.

2. Η συμπεριφορά Αθλητή και Γονέα κατά την διάρκεια της Αγωνιστικής Δραστηριότητας.

Επίσης μεγάλη ήταν η ανταπόκριση και συμμετοχή των Γονέων στην πρωτοποριακή πρωτοβουλία της Διοίκησης να δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο, με στόχο  να μετρήσει τον βαθμό ικανοποίησης των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους Αθλητές και τους Γονείς.

%ce%b1%ce%bf%cf%872 %ce%b1%ce%bf%cf%871

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Τάσος Δημητρίου δήλωσε:

«Η Μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των γονέων σε κάθε σεμινάριο που διοργανώνουμε αλλά στην πρόσφατη έρευνα σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους  Αθλητές και τους Γονείς, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση των Γονέων  των Αθλητών μας. Η προσπάθεια μας είναι προσανατολισμένη στην σύγχρονη φιλοσοφία των μεγάλων Ευρωπαϊκών Συλλόγων που η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση συμβάλλει στην αναβάθμιση της αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής προόδου, με στόχο να αναδείξουμε την Ακαδημία του Α.Ο. Χαϊδαρίου σε μια Πρότυπη Σχολή Ποδοσφαίρου. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους Γονείς για την συμμετοχή τους, τους συνεργάτες μου προπονητές και τις κ.κ. Β. Κούπα και Ε. Λεγάκη της Γραμματείας, για την άριστη  συνεργασία και την Διοίκηση του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο δύσκολο έργο που έχουμε να επιτελέσουμε».

Comments

comments

Click to comment