Η Eurobank βράβευσε τα Εκπ/ρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας του Τραπεζικού Ομίλου Eurobank «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», που πραγματοποιήθηκε για 14η χρονιά, βραβεύτηκε ο αριστούχος μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα Λιναρδάτου, Σουλελές Σπυρίδων, ως ο μαθητής με την καλύτερη επίδοση.

Ο απόφοιτος της σχολικής περιόδου 2015 – 2016 που συγκέντρωσε τον υψηλότερο βαθμό μορίων (19.458) και πρώτευσε, μεταξύ των άλλων αριστούχων, σε όλα τα Σχολεία της Γ΄ Εκπαιδευτικής Περιφέρειας  Αττικής  βραβεύθηκε για την επιτυχία του σε ειδική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα Χρ. Λαμπράκη). Στην ίδια εκδήλωση μάλιστα βραβεύτηκαν  και τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα Λιναρδάτου, για τη συμβολή τους στην επιτυχία του μαθητή τους που συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια  στην Γ΄ Εκπαιδευτική Περιφέρεια Αττικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αντίστοιχο βραβείο είχε απονεμηθεί στα Εκπαιδευτήρια και το σχολικό έτος 2014-2015.

Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας υλοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και αφορά περισσότερους από 230.000 μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα, που φοιτούν στη Γ’ Λυκείου. Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τον αριστούχο απόφοιτο από κάθε Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο της χώρας, που έχει συγκεντρώσει τον υψηλότερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης, τιμώντας τον σε ειδική τελετή βράβευσης, για την πρόοδο και την προσωπική του επιτυχία. Η επιβράβευση κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το ποσό των €800 και έχει ως στόχο να συμβάλει στην προσπάθεια της νέας γενιάς των Ελλήνων για μόρφωση και επιτυχία.

Comments

comments

Click to comment