Γιατί αναβάλλονται επ’ αόριστον οι μαθητικοί αγώνες στίβου;;;

Ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση της δημοτικής αρχής να αναβάλλει επ’ αόριστον (!) τους ετήσιους μαθητικούς αγώνες στίβου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει:

“ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 24ου ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΣΧΗΜΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ”

Όντως, ο δήμος Χαϊδαρίου αναλογιζόμενος τον συνδυασμό των κακών καιρικών συνθηκών, με τις νεαρές και ευαίσθητες ηλικίες των νεαρών διαγωνιζομένων, ΟΡΘΩΣ ανέβαλλε το διήμερο στίβου, έστω κι αν αυτό έγινε με ανακοινώσεις της τελευταίας στιγμής. Γιατί όμως ανακοινώθηκε αναβολή επ’ αόριστον και όχι ορισμός των αγώνων για το επόμενο διήμερο;

Οι γονείς των νεαρών αθλητών έχουν γεμίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αρνητικά σχόλια για την απόφαση αυτή, καθώς και με ειρωνικά σχόλια για το γεγονός ότι την επόμενη Δευτέρα είναι του Αγ. Πνεύματος. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και σήμερα ή αύριο, η δημοτική αρχή θα ορίσει τους αγώνες για το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουνίου, ώστε να μην στερηθούν τη χαρά των αγώνων οι νεαροί μαθητές των σχολείων της πόλης.

Comments

comments

Click to comment